Betalen

Betalen

Voor het betalen van de Winnys maak ik het je gemakkelijk. Al zijn er vele betalingswijzen. Winnys kiest er voor om met één betaalwijze te werken: IDEAL. Hieronder nadere uitleg.

IDEAL

De makkelijke manier van online betalen. In een paar stappen je betaling doen. Het werkt snel. Is van naam bekend. Eenvoudig in gebruik. Daarnaast is het een gratis service en maakt het de afschrijving direct zichtbaar op je rekening.

Betaal jij voor 12.00 uur, dan gaan de eerstvolgende werkdag de Winnys in een brievenbuspakket. En in bijna alle gevallen realiseert PostNL dan de volgende werkdag de aflevering op je deurmat.

Factuur

Facturen stuurt Winnys alleen naar bedrijven met een account. Dat maakt betalen achteraf mogelijk. Er geldt een betalingstermijn van 14 dagen. De factuur komt na de bestelling digitaal naar je toe. Hiervoor gebruik ik het e-mailadres dat in mijn account is geregistreerd.

Soms is controle op je bedrijfsgegevens nodig. En als dat vraagt om een contact, dan hoor je van mij. Is dit niet nodig en je hebt de e-mails van je bestelling ontvangen, dan is je order in behandeling genomen.

Betalingscheck

Altijd goed om even een betalingscheck te doen. Is het wel afgeschreven en heb je de e-mail ter bevestiging van je betaling ontvangen.

Is dat niet het geval, bestel dan nogmaals. Heb je betaald alleen geen e-mail ontvangen. Neem dan contact met mij op. Een spoedige reactie volgt. En gegarandeerd binnen 24 uur.

12 + 1 =