Bewaren

Hoe de Winnys te bewaren

Het is nog weinig klanten gelukt om de Winnys te bewaren. Ze zijn gewoon te lekker. Wil je er toch langer van genieten dat kan.

Houdbaarheid

De Winnys komen vanuit de koelkast in je brievenbuspakket. Aanlevering bij een PostNL afgiftepunt gebeurt aan het einde van de werkdag. Wanneer de Winnys bij jou aankomen zijn ze, als PostNL binnen één dag aflevert, nog geen 24 uur zonder koeling geweest. Daar kunnen de Winnys tegen. Na ontvangst is direct koelen gewenst. Dat kan in de verzenddoos waarin je de Winnys ontvangt. De exacte houdbaarheidsdatum is aangegeven op de ingrediëntenlijst. Deze is bij iedere bestelling aanwezig.

In de koelkast

De Winnys voelen zich het prettigst in de koelkast. De verschillende smaken zijn prima bij elkaar te bewaren. Bij sommige Winnys kan een vettig laagje ontstaan. Dit kan geen kwaad. Het komt van de gebruikte gedroogde vruchten. In de koelkast bewaard, zijn de Winnys tenminste 1 maand houdbaar.

In de vriezer

Langer bewaren is mogelijk in de vriezer. Dit gaat het beste in een diepvriesdoos en het is goed om de Winnys te scheiden met een stukje bak papier. Wanneer je de Winnys dan uit de vriezer haalt zijn ze makkelijker van elkaar scheiden. Het ontdooien gaat dan ook sneller. In de vriezer blijven ze lange tijd goed. Al is het wel aan te raden om ze binnen 3 maanden te nuttigen.