Contact maken

Contact maken met Winny

Met mij in contact komen, gaat het snelst en makkelijkst per e-mail via contact@winnyssoulfood.nl. En dat kan snel, want je bent op mijn contactpagina. Dus even naar beneden scrollen en met het invullen van het formulier heb ik binnen no-time je bericht.

Nu is het wel zo dat ik regelmatig de Winnys creëer of dat ik aanwezig ben op een markt of event. Ik kies er voor om in ieder geval één keer per dag mijn e-mail te lezen. En daarom kan een reactie soms 24 uur op zich laten wachten.

Vragen en ideeën zijn welkom

En weet dat vragen je vrij staat. Vragen stel je eerder te weinig dan teveel. Dus geen schroom en stel je vraag. En in het moment dat jij mij vraagt, voel ik of het klopt en past. Heb je een tip of een idee of een uitnodiging of een ander verzoek … Ik sta open voor suggesties.

Reactie

Al mijn e-mails lees en beantwoord ik zelf. Ik neem daarvoor de tijd om dat persoonlijk te doen. Soms vraagt het een telefonische reactie en dan is het fijn om je telefoonnummer te weten. Met nieuwsgierigheid kijk ik uit naar je vraag of tip of idee of verzoek of … Benieuwd wat ik ga ontvangen.

3 + 11 =