De ingrediënten

 

Wat zijn de ingrediënten

Alle Winnys zijn handgemaakte pure lekkernijen. Gedroogde vruchten en noten zijn de enige ingrediënten. Ze vullen, zijn allergenenvrij, met uitzondering van de noten, en kennen geen toevoegingen. De Winnys zijn er in 7 verschillende smaken. Om welke noten en vruchten het gaat, lees je in de winkel.

Allergenen

De Winnys zijn van verschillende noten en gedroogde vruchten gemaakt. Bij het creëren van de Winnys houd ik de ingrediënten zo strikt mogelijk gescheiden. Een volledige sporenvrije belofte is een wens en blijft lastig. 

Calorieën

Een overzicht van de voedingswaarden en calorieën wordt als bijlage bij iedere bestelling ingesloten. Op de bestelpagina is de informatie te ook te lezen. 

Mijn klanten eten de Winnys de gehele dag door. Toepassingen die ik tot nu toe ken: 
* als ontbijt
* als lunch
* voor na of tijdens het sporten
* bij de borrel
* tijdens een marathon/triathlon
* voor in de lunchdoos van je kind
Allemaal momenten die ik niet had voorzien. Hoe mooi is dat…

Kortom waar je maar gaat, staat of bent. De gehele dag door te eten. De Winnys vullen, zijn voedzaam en alleen voorzien van de gebruikte noten en gedroogde vruchten.

Biologisch

Daar waar het mogelijk is gebruik ik alleen biologische ingrediënten en de ongezoete varianten van de vruchten. De puurheid van de producten proef je in de 7 verschillende smaken.