Over Winny

Over Winny

Vrijdagmiddag januari 2017. Het is muisstil aan tafel. Vriend en zijn zoon proeven de allereerste Winnys. “Wat is dat lekker!” klinkt het dan. Geen wonder ook, Winnys kennen alleen noten en vruchten. Verder niks. Dat betekent geen toegevoegde suikers, glutenvrij, lactosevrij en e-nummervrij. Het enige zoet wat je proeft komt van de vruchten.

Na een jarenlange zoektocht naar lekkernijen die ik óók zou verdragen, creëerde ik de Winnys. Na maanden van experimenteren, uitproberen en proeven, vielen de puzzelstukjes op hun plek. Tijd om deze heerlijkheden met jou te delen. En zo begon, zonder nog een website live te hebben, Winnys met een facebookbericht.

Reacties

Overweldigd werd ik door de reacties en de hoeveelheid bestellingen. Ze vlogen als broodjes de deur uit. Net van de schrik bekomen, won ik de PUP challenge van Pop-Up-Pallets. Ik mocht een heuze Pop-Up-Store inrichten, wauw. Winkelcentrum Emiclaer werd van september tot en met december 2017 mijn vaste plek. Op en voldaan sloot ik op 22 december de store. Een plek waar ik een concept creëerde, prachtige ontmoetingen had en hartverwarmende levenslessen mocht ontvangen. 

Wie goed voedt, goed ontmoet

Een quote afgeleid van het Nederlandse spreekwoord ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Hiermee bedoel ik als je je met de juiste energie omringt, dan lacht het leven je toe en komt dat op je pad wat je nodig hebt. Hoe dat is en hoe je dat doet, geef ik graag door in de producten van Winnys Soulfood.

Roep bovenstaande vragen op, stel ze hieronder en ik neem graag contact met je op. 

9 + 13 =