Over Winny

Over Winny

Vrijdagmiddag januari 2017. Het is muisstil aan tafel. Vriend en zijn zoon proeven de allereerste Winnys. “Wat is dat lekker!” klinkt het dan. Geen wonder ook, Winnys kennen alleen noten en vruchten. Verder niks. Dat betekent geen toegevoegde suikers, glutenvrij, lactosevrij en e-nummervrij. Het enige zoet wat je proeft komt van de vruchten.

Na een jarenlange zoektocht naar lekkernijen die ik óók zou verdragen, creëerde ik de Winnys. Na maanden van experimenteren, uitproberen en proeven, vielen de puzzelstukjes op hun plek. Tijd om deze heerlijkheden met jou te delen. En zo begon, zonder nog een website live te hebben, Winnys met een facebookbericht.

Reacties

De reacties waren overweldigend. Tientallen probeerpakketten hebben mijn voordeur al verlaten. Een website heb ik tussen de bedrijven in allerijl gemaakt. Teksten schrijven, foto’s maken, webshop neerzetten. Ontzettend blij met het resultaat.

Met dank aan de bijdragers

En dat alles kon niet ontstaan zonder hulp. Daarvoor dank aan: Rutger, die de naam Winnys bedacht, Minke Maat voor de foto’s, Dille & Kamille Amersfoort voor de materialen voor de fotoshoot en Fenneke Visscher voor de webshop.

Roept het vragen op, ik lees ze graag.

2 + 10 =