Verzenden

Verzenden

Als brievenbuspakket gaan de Winnys de deur uit. PostNL is degene die er voor zorgt dat het pakket op jouw deurmat of in jouw brievenbus valt.

Brievenbuspost

Iedere dag gaan er Winnys naar de klant. Met de 24 uurs service van PostNL verstuur ik de brievenbuspakketten. In 99,90% van de gevallen betekent dat de dag na bestellen bij jouw thuis. En in 0,10% is het nog een dag later. En om precies te weten wanneer het pakket arriveert ontvang je een track & trace code. Zo kom je het exacte moment te weten.

Bezorgdatum

In het bestelproces van de Winnys geef je een mogelijke bezorgdatum op. Ik houd rekening met deze datum. Al ben ik afhankelijk van PostNL. Een garantie dat het er dan ook daadwerkelijk is, is niet te geven. Houd daarom bij het bestellen rekening met een marge. Voor de duidelijkheid hieronder een overzicht van bestel- en bezorgdatum.

Bestel op onderstaande dagen voor 12.00 uur:

 Je bestelt Ik verzend Je ontvangt
 Maandag  Dinsdag Woensdag
 Dinsdag Woensdag Donderdag
 Woensdag Donderdag Vrijdag
 Donderdag Vrijdag Zaterdag
 Vr/za/zondag Maandag Dinsdag

Brievenbuseisen

Om een brievenbuspakket te ontvangen, moet je brievenbus wel aan een aantal eisen voldoen. PostNL heeft hiervoor een folder opgesteld; ‘Uw brievenbus waaraan deze moet voldoen’.

De belangrijkste feiten uit de folder is de informatie voor de inwerpopening:
* Deze is horizontaal (liggend) aangebracht en minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog.
* Het is de bedoeling dat de postbezorger gemakkelijk bij de opening kan. Deze moet daarom niet te hoog en niet te laag zijn.
* Een hoogte van 110 cm vanaf de plek waar de postbezorger staat, is ideaal.
* Bevindt de opening zich lager dan 60 cm en hoger dan 180 cm, dan voldoet je brievenbus niet aan de eisen.
* De post moet makkelijk door de inwerpopening heen kunnen.
* Gebruik dus geen klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels.
* Natuurlijk moet een brievenbus ook zo zijn uitgevoerd dat er geen gevaar voor verwonding is.

En voor de de bewaarruimte achter de de brievenbus moet de inwerpopening minimaal 15 cm diep, 27 cm breed en 38 cm hoog zijn. Dit zodat de brievenbus niet te snel vol raakt.

Track en trace code

Jouw bestelling gaat altijd met een track & trace code de deur uit. Op de dag van verzending ontvang je per e-mail deze code. Zo is het pakketje te volgen en te zien op welke dag PostNL bezorgt. Het exacte tijdstip is afhankelijk van het moment waarop de postbode in jouw buurt zijn ronde heeft. 

Ophalen

De Winnys ophalen kan in overleg. Geef bij het bestellen aan wanneer je dat wenst. Vermeldt dit nogmaals in het notitieveld. Ik neem dan contact met je op. De webshop rekent verzendkosten, dat in dit geval natuurlijk onterecht. Een terugboeking van deze kosten volgt na het afhalen van het pakket. 

4 + 10 =